Наш телефон
Наша пошта
Адреса офісу
м. Бровари, вул. Січових Стрільців, 8

Виробництво в Черкасах: найкращі медичні та лабораторні меблі!

Виробництво в Черкасах: найкращі медичні та лабораторні меблі!

Давно не секрет, що наше виробництво знаходиться в Черкасах. Але сьогодні ми хотіли б розповісти не тільки про медичні меблі, які там виробляються, а й про меблі лабораторні.

Потужний ресурс

Високотехнологічне виробництво «Амед» в Черкасах – наша гордість. Тамтешній завод був спеціально спроектований і оснащений для виробництва медичних та лабораторних меблів у 2002 році. На сьогоднішній день він є найбільшим виробництвом спеціалізованих меблів в Україні.

На 4000 кв. м площі працює більше 200 співробітників. У їх розпорядженні система управління якістю, що сертифікована і відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015.

Технологічний процес виготовлення меблів повністю автоматизований і виключає помилки, що виникають при ручній праці. Він постійно вдосконалюється завдяки модернізації обладнання, заміні та введенню нових технологічних режимів, використанню нових видів сировини та матеріалів.

Лабораторні експерти

Але не медициною єдиною! Крім налагодженого циклу розробки, виробництва, доставки та обслуговування медичних меблів у нашому активі також виробництво меблів лабораторних. Столи, надбудови, мийки, тумби, стільці, витяжні шафи та шафи для зберігання – все це і багато іншого Ви знайдете в лінійці продукції ТМ «Експерт».

Про зручність роботи на лабораторних меблях піклуються наші конструктори й дизайнери, які готують індивідуальний проєкт оснащення Вашої лабораторії. «Експерт» – найбільший виробник лабораторних меблів в Україні й один із небагатьох, який пройшов усі необхідні випробування за ГОСТ 16371-93, про що свідчить гігієнічний сертифікат на меблі, а також сертифікат відповідності ГОСТ.