Наш телефон
Наша пошта
Адреса офісу
м. Бровари, вул. Січових Стрільців, 8

Нові моделі маніпуляційних столів!

Нові моделі маніпуляційних столів!

Столик маніпуляційний використовується в медичних установах для проведення різноманітних процедур, маніпуляцій. В ньому можна розміщувати та зберігати медичні інструменти, матеріали для перев’язки, лікувальні препарати, медикаменти та інші предмети медичного призначення.

Стандартно маніпуляційний столик обладнаний висувною шухлядою під стільницею та має додаткову полицю знизу з огороджувальним бар’єром. Для зручності переміщення столик оснащений ручками з обох боків та прогумованими роликами з можливістю фіксації руху.

Нові маніпуляційні столики мають дві висувні шухляди з направляючими повного висування, що  збільшує місце для безпечного зберігання інструментів та медпрепаратів. 

Столики маніпуляційні виготовляються зі сталі з порошковим покриттям або повністю з нержавіючої сталі (СА4.211). Стільниця з профільним краєм може бути або з нержавійки (СА4.210) або з металу, пофарбованого епокси–поліефірною фарбою білого кольору матової текстури (СА4.110). Нижня полиця в столиках металевих також може бути зроблена зі скла (СА4.510).

Новий столик для маніпуляцій має ще одну модифікацію, де замість нижньої відкритої полиці, від стільниці з нержавійки до роликових опор, розміщені чотири висувні шухляди з металу (СА4.220) або нержавіючої сталі (СА4.221). 

Оформити замовлення можна на сайті або за телефонами: +380 67 214 05 50, +380 67 159 79 28.

Український виробник Амед пропонує широкий асортимент медичних меблів європейської якості. Наші менеджери запропонують найкращий варіант під Ваші цілі та потреби, щоб працювати було максимально зручно та комфортно.