Наш телефон
Наша пошта
Адреса офісу
м. Бровари, вул. Січових Стрільців, 8

Новинка від «Амед»: зручний столик під електрокардіограф!

Зустрічайте новинку: стіл СА1.101. Він спеціально призначений для розміщення апарату ЕКГ.

Жодну значущу медустанову просто неможливо уявити без електрокардіографа. Але де розмістити цінний апарат, аби було зручно і лікарю, і пацієнту? У фахівців компанії «Амед» є вирішення цього питання. Зустрічайте новинку: стіл СА1.101. Він спеціально призначений для розміщення апарату ЕКГ.

Стіл встановлено на металеву пофарбовану п'ятипроменеву основу на прогумованих роликових опорах із фіксацією руху. Тобто він стійкий, при потребі його легко пересунути в потрібне місце і зафіксувати.

Робоча поверхня для установки приладу ЕКГ виготовлена ​​з нержавіючої сталі та має гнуті огорожі з трьох сторін для запобігання падінню приладу. Розміри робочої поверхні – 215х290 мм.

Верхня частина регулюється по висоті й фіксується за допомогою затискного гвинта. Габарити столу (ДхГхВ), мм: 500x500x750-1100.

Додатково стіл комплектується кошиком із нержавіючої сталі, де можна зберігати аксесуари. А що може бути зручнішим для лікаря, ніж те, коли все необхідне під рукою?

Також за необхідності може бути виготовлена ​​модель стола з іншими розмірами столика для установки ЕКГ – під конкретну модель Вашого приладу.

Cтолик під електрокардіограф