Наш телефон
Наша пошта
Адреса офісу
м. Бровари, вул. Січових Стрільців, 8

Новинка! Медичні ліжка європейського бренду PROMA REHA

Новинка! Медичні ліжка європейського бренду PROMA REHA

Про бренд PROMA REHA

PROMA REHA – це виробник медичних ліжок та медичних меблів. Сімейний бізнес заснований у 1990 році. Виробництво знаходиться у Чехії. Ліжка експортуються до багатьох країн світу. На даний час майже 10% співробітників компанії працюють у дослідженнях та розробках. Компанія інвестує в технології, обладнання, а також у його розвиток.

Про медичні ліжка PROMA REHA

Лікарняні ліжка призначені для пацієнтів, госпіталізованих як у стандартні, так і в спеціалізовані лікарняні палати. Всі ліжка виготовляються з якісних сталевих профілів, поверхня яких оброблена високоякісним порошковим покриттям. Під час проєктування було належним чином враховано комфорт пацієнта та просте управління для персоналу.

Конструктивні особливості

Ми пропонуємо 3 моделі ліжок Proma Reha, що відрізняються за комплектацією та функціоналом. Ознайомитись з переліком усіх особливостей кожної моделі можна тут.
Ліжка комплектуються пультом управління, що робить ліжко дуже комфортним для пацієнта. З його допомогою пацієнт самостійно може відрегулювати висоту матрацної платформи та кут нахилу.
Регулюються також тазостегнова та спинна секція. Безпечне робоче навантаження становить від 200 до 250 кг.

Як купити медичне ліжко PROMA REHA?

Ліжка доступні до попереднього замовлення. Стандартний строк постачання до 45 днів.
Для замовлення зв’яжіться з менеджером за вказаними телефонами!