Наш телефон
Наша пошта
Адреса офісу
м. Бровари, вул. Січових Стрільців, 8

Нашому виробництву – 15!

Святкуємо ювілей, згадуємо історію й будуємо плани!

Нашому виробництву – 15!

Рівно 15 років тому, в серпні 2004-го, на нашому заводі в Черкасах ми налагодили випуск спеціалізованих медичних меблів під торговою маркою «Амед».

Все це – силами професійної команди, передових технологій і надсучасного обладнання.  А ще ми стали першим меблевим виробництвом в нашій країні, сертифікованим згідно ISO:9001.Святкуємо ювілей, згадуємо історію й будуємо плани!

 

Браіловський Андрій, керівник відділу продажів торгової марки «Амед»

«Запустити виробництво медичних меблів в Україні – це для нас був серйозний виклик і велика відповідальність. Особливо враховуючи тодішню експортоорієнтованість українського споживача у цьому сегменті.

За цей час ми багато чого досягли, а наша продукція наразі відома і продається навіть у зарубіжні країни. Але знаєте, чим ми пишаємося найбільше? Тим, що змогли заслужити довіру українського клієнта. Тим, що найвибагливіші клініки віддають перевагу українському, а меблі нашого виробництва в них асоціюються виключно з європейською якістю. Тим, що більшість наших клієнтів – постійні, і щоразу відкриваючи нові відділення, вони знову звертаються до нас.

Кожне нове замовлення, стандартне чи індивідуальне, – так само новий виклик для нас. Кожен і великий, і малий проект – така сама особлива відповідальність, як і 15 років тому, коли ми все тільки починали. Дякую нашій команді за професіоналізм і натхнення. А нашим клієнтам – за вибір і довіру. В наших планах – і надалі створювати для Вас українське, доступне та якісне!».