Наш телефон
Наша пошта
Адреса офісу
м. Бровари, вул. Січових Стрільців, 8

Медична каталка Amed - запорука комфортного транспортування пацієнта!

Медична каталка Amed - запорука комфортного транспортування пацієнта!

Призначення медичної каталки

Медичні меблі необхідні для повноцінного функціонування медичного закладу та полегшення роботи працівників.
Медична каталка призначена для легкого та зручного транспортування пацієнта до медичного закладу (у машині швидкої допомоги, літаку), в рамках відділення та лікарні.

Особливості медичної каталки Amed

Пропонуємо 3 варіанти виконання: без регулювання, із механічним регулюванням підйому ложа або регулювання за допомогою газліфта.
Каркас каталки представлений металевою основою білого кольору (покритий порошковою епоксі-поліефірною фарбою).
У якості ложа для каталки може виступати нержавіюча сталь, пофарбований метал або напівм'яке ложе зі штучної шкіри. До речі, такий матеріал витримує обробку дезінфекційними засобами та легко миється. Стандартний колір оббивки – бежевий. Ви можете обрати колір на власний розсуд, зверніться за деталями до менеджера. Ложе може бути повністю закріпленим або знімним.
Каталки комплектуються відбійниками та ручками. За Вашим бажанням можна доукомплектувати каталку бічними огорожами та штативом для інфузій. Такі опції будуть доречні як для мобільного, так і для стаціонарного використання.

Як купити медичну каталку Amed?

Купити меблі Amed просто – більшість виробів завжди у наявності. Власне виробництво забезпечує оптимальні терміни отримання замовлення. Якщо на сайті вказано, що товар у виробництві, зв’яжіться з нами для обговорення деталей та термінів.
Будьте впевнені в якості нашої продукції – всі каталки мають сертифікат відповідності вимогам ГОСТ і реєстраційне свідоцтво Міністерства охорони здоров'я України.