Наш телефон
Наша пошта
Адреса офісу
м. Бровари, вул. Січових Стрільців, 8

Медичні ліжка AMED. Сталева надійність не підведе!

Медичні ліжка AMED. Сталева надійність не підведе!

Продовжуємо ділитись досягненнями у сфері виробництва досконалих медичних меблів.

Для чого потрібне медичне ліжко?

Виріб призначений для забезпечення комфортного перебування пацієнтів у медичних закладах у період хвороби, післяопераційних та травматичних станах. Також, медичне ліжко застосовують у домашніх умовах для лежачих хворих. На відміну від домашніх, ліжка медичного призначення мають ряд конструктивних особливостей, аби забезпечити ідеальний догляд за пацієнтами.

Всі медичні ліжка ТМ «Амед» мають сертифікат відповідності вимогам ГОСТ і реєстраційне свідоцтво Міністерства охорони здоров'я України.

Медичне ліжко Amed – конструктивні особливості.

Каркас усіх ліжок амед виготовляється із прямокутних та круглих сталевих труб. Така конструкція гарантує високу міцність і довготривалу службу. Здатна витримати вагу до 250 кг. Каркас покритий білою порошковою фарбою (епокси-поліефірна). Ложе ліжка складається з металевих ламелей.

Ми пропонуємо три виконання медичного ліжка: односекційне, двосекційне, трьохсекційне.

Ліжка комплектуються знімними панелями біля голови та підніжжя, обмежувачами для матраца, поворотними роликовими опорами із фіксацією руху.

Залежно від виконання, вироби мають додаткові конструктивні особливості – регульований підголівник, регульовані спинна та тазостегнова секція, пластиковий відбійник для запобігання ушкоджень кутів і стін при транспортуванні.

За необхідністю, можна доукомплектувати ліжко знімним штативом для тривалих вливань, бічними огорожами, матрацом та універсальним тримачем. 

До замовлення доступні, також, медичні ліжка для дітей та немовлят.

Як купити медичне ліжко Amed?

Ціна на медично ліжко залежить від його конструктивних особливостей та характеристик. Ви обираєте необхідне ліжко під Ваші потреби. Якщо обрана модель знаходиться у виробництві, подзвоніть нам, ми зорієнтуємо коли ліжко буде у наявності. Ми обладнали нашими ліжками та іншими медичними меблями дуже багато медичних установ по всій Україні, тому пропонуємо Вам кваліфіковану допомогу у підборі виробів для вашої організації на кожен бюджет!