Наш телефон
Наша пошта
Адреса офісу
м. Бровари, вул. Січових Стрільців, 8

Кому та навіщо потрібно придбати стіл анестезіолога Amed?

Кому та навіщо потрібно придбати стіл анестезіолога Amed?

Даний вид спеціалізованих меблів найчастіше використовується в реанімаційних, хірургічних та терапевтичних відділеннях, а також палатах екстреної мед.допомоги.

Для чого потрібен стіл анестезіолога?

  • Дозволяє створити мобільне та практичне пересувне робоче місце для забезпечення злагоджених й чітких дій персоналу.
  • Розміщувати медичний інвентар (інструменти, медикаменти та витратні матеріали) у повному обсязі та зручній послідовності.

Конструктивні особливості

Ми пропонуємо три варіанти виробу, виконаних цілком із нержавіючої сталі. Вони підкуповують своєю функціональністю та доступними цінами. Каркас повністю металевий, виготовлений з прямокутних сталевих труб, що гарантує надійність і стійкість столу.
Верхня частина знімна, що дозволяє забезпечити якісну дезінфекцію в автоклаві, що вкрай необхідно для приміщень, які потребують стерильності. Також, робоча поверхня має захисні бортики, які запобігають падінню та забезпечують збереження всіх розміщених предметів на ній. Висота стільниці регулюється затискним гвинтом. Також можливий інший варіант виконання, регулювання здійснюється за допомогою ножної педалі, стіл піднімається за рахунок гідравлічного ліфта, що зручно для операційних.
Плавний рух забезпечують 3 колеса з функцією фіксації, прикріплені до основи.
Ви можете вибрати та купити стіл анестезіолога оформивши замовлення через кошик сайту або зателефонувати за телефонами +380 67 214 05 50, +380 67 159 79 28

Переглянути столи анестезіолога