Наш телефон
Наша пошта
Адреса офісу
м. Бровари, вул. Січових Стрільців, 8

Донорські крісла AMED. Функціональні особливості виробів.

Донорські крісла AMED. Функціональні особливості виробів.

Донорські крісла, вони ж сорбційні крісла, використовуються службами крові, пунктами забору крові медичних установ та приватними лабораторіями. Призначені для забезпечення комфорту донора або пацієнта під час процедури.

Як обрати донорське крісло?

Даний вид медичних меблів передбачає тривале використання, тому варто звертати увагу на функціонал і матеріали виготовлення. Різні анатомічні дані донорів та пацієнтів зобов'язують мати регульовані механізми, що враховуються нами при конструюванні та виготовленні сорбційних крісел AMED.

  • Каркас крісла – всі моделі сорбційних крісел AMED мають каркас із сталевих труб, що забезпечує міцність, надійність, стійкість і довгий термін служби виробу.
  • Регульовані підлокітники. Наші крісла обладнані двома підлокітниками з гвинтовим регулюванням по висоті та куту нахилу у двох площинах.
  • Матеріал оббивки. Ми використовуємо тільки медичний шкірзамінник, що має підвищену зносостійкість.
  • Регульована спинка. Особливо важлива при заборі донорської крові. Ця функція представлена ​​в кріслах КСД2.100 Крісло сорбційне та КСД3.100 Крісло сорбційне КС-2.1.
  • Секція для ніг. Два (вище зазначені) з трьох донорських крісел AMED мають регульовану секцію для ніг.
  • Колір оббивки. Стандартний колір оббивки бежевий. Замовте свій улюблений колір! Ми пропонуємо на вибір велику палітру кольорів. Наявність потрібного кольору уточнюйте у менеджера.
  • Габарити: наші моделі відрізняються за розмірами, чим менше функціональних доповнень, тим менше розмір.

Як купити донорське крісло AMED?

Сорбційні крісла AMED представлені в 3 варіантах виконання, що надає вибір за функціоналом та бюджетом. Подивитися всі моделі можна тут

Ми забезпечуємо доставку донорських крісел та інших медичних меблів у великих й малих обсягах по всій Україні власною службою доставки, новою поштою або делівері!

Нагадуємо, донорські крісла та всі медичні меблі Amed внесені в реєстр виробів медичного призначення, мають санітарно-гігієнічні висновки та сертифіковані на відповідність ГОСТ.

Переглянути сертифікати можна тут