Наш телефон
Наша пошта
Адреса офісу
м. Бровари, вул. Січових Стрільців, 8

Шоу-рум медичних меблів Амед!

З радістю повідомляємо, що Ви маєте можливість особисто побачити та оцінити деякі з наших найпопулярніших меблів, представлених на сайті, у нашому Шоу-румі!

Шоу-рум медичних меблів Амед!

Шоу-рум медичних меблів Амед створений з метою надати Вам реальний досвід інтеракції з нашими продуктами. Ви зможете побачити, як наші меблі виглядають в реальності, перевірити їх функціональність, упевнитися в високій якості виробів та матеріалів. 

Наша команда професіоналів буде рада відповісти на всі запитання та надати консультацію щодо найкращого вибору для Вашого медичного закладу. Ми розуміємо важливість створення комфортного та безпечного середовища для пацієнтів та забезпечення зручних умов для роботи медичного персоналу.

Зверніть увагу, що для відвідання шоу-руму медичних меблів Амед необхідно попередньо домовитися з менеджером. Ми прагнемо забезпечити найкраще обслуговування та впевнитися, що ми виділимо достатньо часу для Вас.

Щоб запланувати свій візит, будь ласка, зв'яжіться з Вашим менеджером або подзвоніть за номером +380 67 214 05 50, +380 67 159 79 28. Менеджер надасть Вам деталі щодо розкладу та запланує Ваше відвідування в зручний для Вас час.

Дякуємо Вам за розуміння та з нетерпінням очікуємо зустрічі в Шоу-румі медичних меблів Амед за адресою: м. Бровари, вул. Січових Стрільців, 8.

Віримо, що меблі Амед стануть незамінною частиною Вашого Медичного закладу!