Наш телефон
Наша пошта
Адреса офісу
м. Бровари, вул. Січових Стрільців, 8

Великий асортимент медичних шаф від українського виробника – ТМ «Amed»

Великий асортимент медичних шаф від українського виробника – ТМ «Amed»

Усі медичні шафи із нашого каталогу відрізняються лаконічним дизайном, функціональністю, виготовляються із надійних матеріалів та прослужать довгий термін. Будьте впевнені у якості наших меблів – на виробництві ТМ «Amed» впроваджена система якості ISO 9001:2015, а вся продукція пройшла випробування по ГОСТ 16371-93 і має реєстраційне свідоцтво Міністерства охорони здоров'я України.

В асортименті ТМ «Amed» представлений великий вибір медичних шаф.

1. Шафи для одягу

Пропонуємо два варіанти виконання: із каркасом з травмобезпечного алюмінієвого сплаву з наповненням з ламінованої ДСП, а також з пофарбованої листової сталі
Ви можете обрати комплектацію: кількість відділень, полиці для головних уборів і взуття, штангами для верхнього одягу та інші види комплектацій.

2. Шафи для ліків та інструментів

Виготовляємо шафи для ліків та інструментів з листової сталі покритою білою фарбою.
Шафи розташовуються на ніжках з регульованими опорами. Двері можуть бути виконані з металу або зі скла у металевій рамці. Можна дообладнати шафи замками та вбудованим сейфом.

3. Шафи для документів

Дані шафи виготовляються на основі каркасу з травмобезпечного алюмінієвого сплаву перетином 25х25 мм. Можливе виготовлення з ламінованої ДСП, скла або їх комбінації Розташовуються на ніжках з регульованими опорами.

4. Шафи для господарського інвентарю

Основою шафи може бути ламінована ДСП на основі каркаса з травмобезпечного алюмінієвого сплаву перетином 25х25 мм або метал, покритий полімерною білою фарбою
Шафа має перегородку на два відділення. Зліва розташовуються регульовані полиці; праворуч – відкрите відділення. Двері – із замком.

5. Шафи для ендоскопів

Шафи виготовляються з пофарбованої листової сталі зі скляними дверима в металевій рамці.
Доступні різні варіанти комплектації серед яких бактерицидні лампи із металевим щитком, кріплення для ендоскопів із нержавіючої сталі, знімний піддон з нержавіючої сталі, лотками для дрібних деталей, таймером роботи бактерицидної лампи для її автоматичного відключення або замком.

6. Шафи навісні

Матеріалом виконання може виступати ДСП; ДСП плюс скляні двері; метал – без дверей, зі скляними дверима, з металевими дверима.
Варіанти виконання: ламінована ДСП на основі каркаса з травмобезпечного алюмінієвого
сплаву перетином 25х25 мм або метал, покритий полімерною матовою фарбою білого кольору
Кріплення для підвісу входять в обов’язкову комплектацію.

7. Аптечки

Виконані з листової сталі з 4 відділеннями та пофарбовані білою матовою фарбою. Дверцята аптечки можуть бути виготовлені скляними або металевими.
Комплектуються замком, наліпкою з червоним хрестом та кріпленням для підвішування на стіну

8. Стелажі

Стелаж представлений каркасом зі встановленими на ньому жорстко закріпленими 5-ма полицями. Матеріал виготовлення каркаса – нержавіюча сталь, алюмінієвий профіль або метал. Матеріал виготовлення полиці – метал, нержавіюча сталь, гартоване скло.
Передбачено регулювання по рівню підлоги.

Як купити медичну шафу Amed?

В інтернет-магазині amed.ua доступний великий перелік медичних шаф. Топові позиції завжди у наявності. Усі інші моделі виготовимо в потрібній кількості спеціально для Вас. Зробити замовлення можна через кошик сайту або в один клік – швидко та зручно. Або телефонуйте за номерами вказаними на сайті.

Каталог медичних шаф Amed