Наш телефон
Наша пошта
Адреса офісу
м. Бровари, вул. Січових Стрільців, 8

«Амед» облаштувала Полтавський кардіоваскулярний центр сучасними ліжками

Міністерство охорони здоров’я України спільно з Міжнародним банком реконструкції та розвитку вже п’ять років втілюють у життя проєкт «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей». Наразі цей проєкт, що є складовою реформи системи охорони здоров’я, вийшов на фінішну пряму. І ми раді повідомити, що долучились до цього важливого процесу.

Одним із ключових напрямків проєкту була оптимізація та реструктуризація лікарень і амбулаторних послуг вторинного рівня. А що ж за оптимізація без нових та якісних медичних меблів?

У рамках зазначеного проєкту «Амед» брала участь у конкурсі на облаштування Полтавського обласного клінічного медичного кардіоваскулярного центру новими ліжками. Ми перемогли у конкурсі. І вже в середині квітня спеціалізований полтавський медзаклад отримав 150 новеньких функціональних ліжок. Ці ліжка були обрані недарма, адже мають ряд переваг. Вони трьохсекційні, регулювання секцій відбувається за допомогою електроприводу із пультом дистанційного управління. Ложе виконане з металевих ламелей та комплектується поворотними роликовими опорами із фіксацією руху. Ліжка також комплектуються універсальними тримачами, матрацами, з’ємними штативами та боковими огородженнями. Сума угоди склала 3,5 млн грн.

Серцево-судинні захворювання в Україні надзвичайно поширені. Щороку вони забирають життя 400 тис. наших співвітчизників. Тому так важливо модернізувати заклади, що займаються лікуванням цих хвороб. Бажаємо пацієнтам Полтавського кардіоваскулярного центру, рівно як і іншим хворим із кардіологічними проблемами, якісного медобслуговування та якнайшвидшого одужання!