Наш телефон
Наша пошта
Адреса офісу
м. Бровари, вул. Січових Стрільців, 8

Шафа для підтримки стерильності

Шафа для підтримки стерильності

Шафа медична спеціально розроблена для зберігання попередньо стерилізованого медичного, стоматологічного та манікюрного інструментарію, а також матеріалів в асептичних умовах, що запобігають повторній контамінації мікроорганізмами.

Асептичні умови досягаються завдяки бактерицидній дії ультрафіолетового (УФ) випромінювання з довжиною хвилі 253,7 нм. Для безпеки користувачів УФ-випромінювач автоматично вимикається при відкритті дверей.

Шафа виготовлена з високоякісної листової сталі, покритої епокси-поліефірною порошковою фарбою білого кольору з матовою текстурою, що забезпечує додаткову стійкість до зносу і корозії виробу. Конструкція встановлена на регульовані ніжки висотою 170 мм, що дозволяє вирівнювати шафу відносно підлоги (з можливістю регулювання 0-30 мм).

Шафа має вертикальну, підлогову конфігурацію та містить наступні елементи:

  • Бактерицидну УФ-лампу для ефективної дезінфекцію та стерилізації.
  • Чотири висувні дротяні лотки типу карго з напрямними повного висування для зручного доступу до інструментів і матеріалів.
  • Вимикач лампи на верхній панелі для легкого керування.
  • Електричний кабель довжиною 1500 мм

Прозора частина дверей виготовлена зі спеціального затемненого скла, що ефективно блокує шкідливе для очей УФ-випромінювання.

Відстань між полицями становить 250 / 200 / 200 / 120 мм для оптимального розміщення медичного інструментарію. Максимальне навантаження на кожну полицю – до 10 кг.

Потужність УФ-лампи: 15 Вт (безозонова)
Габарити (ДхГхВ), мм: 500х600х1170.

Шафу для підтримки стерильності можна замовити через корзину на сайті або за номером телефону +380 67 214 05 50, +380 67 159 79 28Наші менеджери професійно нададуть вам всю необхідну інформацію, допоможуть оформити замовлення та відповісти на всі ваші питання.